Annonsera hos oss

Begravningssidan är en av Sveriges största och mest välbesökta sidor om begravning.

Annonsering

Med din annons hos oss kan du nå ut till över 24000 unika besökare som aktivt letar information om begravningsrelaterade tjänster och produkter varje månad. Ditt erbjudande kan visas på hela sajten eller bara på dom sidor som är mest relevanta för ditt företag. Intresserad av att annonsera? Vill ni prova bara en månad? Vill ni veta vad det kostar? Kontakta oss via kontaktformuläret här nedanför så får ni ett snabbt svar.

Katalogen för företag och tjänster

Vi har många besökare som omgående behöver komma i kontakt med företag och privatpersoner som erbjuder tjänster och produkter inom begravning. Det kan vara allt från begravningsbyråer, gravstenar, minnesgåvor, musiker, städfirmor mm. För att underlätta detta startar vi nu upp en katalog där vi vill lista så många företag och tjänster verksamma inom begravning som möjligt.

Företag & Tjänster – Katalog över begravningsrelaterade företag och tjänster.

Det är gratis att lägga till sitt företag i katalogen men vi erbjuder även ett betalningsalternativ.

  • Gratis (0:-/år)

    Ditt företag listas i våran katalog med namn, adress samt mailadress.

  • Utvald (500:-/år)

    Vi listar också telefonnummer samt länk till er hemsida och en utförlig beskrivning av företaget. Utvalda listningar visas i en utmärkande färg ovanför gratis-listningarna.

Du kan lägga till ditt företag själv via vårt formulär eller skicka in uppgifterna via mail så lägger vi till företaget. Ingen bindningstid eller löpande avtal, ej betald faktura innebär bara att listningen övergår i gratisalternativet. Är ditt företag redan med i katalogen men du vill uppgradera till utvald listning? Inga problem, kontakta oss via kontaktformuläret här nedanför så fixar vi det.

Lägg till i katalogen – Fyll i företagets  uppgifter och i vilken kategori du vill bli listad.

Maila uppgifterna – Maila oss uppgifterna så lägger vi in företaget.

Saknar du en kategori i katalogen? Vi lägger gärna till den. Skicka bara ett meddelande i formuläret nedan så ordnar vi det.

Kontakt

0 + 3 = ?